Hoe verwijder ik mijn ETNA Connect-account?
Wil je je ETNA Connect-account verwijderen? Je kunt je account verwijderen via de ETNA Connect-app. Na het verwijderen wordt je account na één week definitief verwijderd.
Hoe verwijder ik mijn account?
-
Open de ETNA Connect-app en ga rechtsonder naar Profiel. Druk vervolgens rechtsboven op het instellingensymbool.
-
Druk op Account en beveiliging en kies Account uitschakelen.
-
Lees de informatie die in beeld verschijnt zorgvuldig door en druk op Bevestigen.
-
Druk op de knop om een verificatiecode op te halen. Je ontvangt de verificatiecode op het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.
-
Voer de ontvangen verificatiecode in om het uitschakelen van je account te bevestigen.
Je account wordt één week na het uitschakelen definitief verwijderd. Hierbij worden ook je accountgegevens verwijderd. Na deze week is het niet meer mogelijk om je account te herstellen. Uiteraard mag je weer een nieuw account aanmaken, maar dan moet je alles wel opnieuw instellen.
Was dit nuttig?